N/D
Les llistes musicals de l’Estradivirus, ara a Spotify

Les llistes musicals de l’Estradivirus, ara a Spotify

Accés lliure

Spotify

El mes de març passat, coincidint amb l’inici de les mesures de confinament a causa de la pandèmia per covid-19, el CAT Centre Artesà Tradicionàrius proposava omplir les llars de música folk amb la iniciativa Estradivirus. Ara, un cop finalitzada, s’ofereix la possibilitat de tornar a gaudir-ne a través de la plataforma de música en línia Spotify.

Les llistes són aquestes:

#thebasementtapes: la llista dels Registres del soterrani, amb els temes que s’han anat proposant cada dia i dels artistes folk més internacionals de totes les èpoques. S’hi pot accedir aquí.

Folk&Co: la llista de Folk en companyia inclou tots els temes que els convidats han proposat durant el confinament. S’hi pot accedir aquí.

Balls de saló: per recuperar els balls de plaça i portar-los al saló de casa. L’objectiu és repassar algun pas, alguna coreografia i afegir-hi material musical, de manera que el moviment, la dansa i el ball estiguin presents durant aquests dies de reclusió. Es pot accedir a la llista per ballar el xotis aquí i a la llista per ballar la masurca aquí.

Aquesta situació excepcional i la nova experiència d’oferir continguts en línia ha derivat en un compromís d’incrementar, des d’ara, l’ús de les tecnologies de la comunicació a totes les activitats i programes del CAT i de l’Escola Folk del Pirineu.

Podeu trobar les llistes d’Spotify aquí.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/llistes-musicals-estradivirus-spotify
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android