N/D
Insert Club: el techno dels dissabtes, a la xarxa

Insert Club: el techno dels dissabtes, a la xarxa

Insert Club és un club nascut el 2014 que ha passat per locals de nit barcelonins que van de Razzmatazz a The Garage of the Bass Valley o el Moog. Dedicats completament a l'electrònica, aquí reneguen dels mòbils a la pista i dels vestuaris sofisticats. Per a ells, el més important és ballar de la manera més còmoda possible i retre tribut als sons que escoltem amb tot el cos. No veureu cap gogó en les seves sessions perquè, aquí, els qui ballen són els qui omplen la pista.

Un amor tan pur pel techno és capaç de superar qualsevol obstacle que trobi, fins i tot una pandèmia, d'aquí que els responsables de l'Insert Club hagin decidit muntar una sessió de techno cada dissabte... encara que sigui des de casa i mitjançant la seva pàgina de Facebook.

Fins ara han passat per les sessions en línia de l'Insert Club gent com José Manuel Llamazares, un músic del nord de la Península més conegut a la pista com a Men, l'extremeny Javier Caballero, més conegut com a Audiolux, la madrilenya amant dels vinils i els sons foscos Sonia Vega o l'aragonesa resident a Barcelona Beatriz Rodríguez, que segur que algun cop us ha fet ballar amb el nom de Betts.

Pareu atenció perquè, el dissabte, 30 de maig, està convocada la darrera sessió prevista fins al moment. Amb la imatge de la simpàtica foca monjo mediterrània (en perill d'extinció) que veieu a la foto, convoquen als plats a l'especialista en techno J. Padilla i a Daniel Torres, àlies Tug's, i els seus sons foscos i espacials.

Com en cadascuna de les sessions que han ofert fins ara, demanen als qui en gaudeixen que, per poc que puguin, facin un donatiu que anirà a parar a la Fundación para el Asesoramiento y Acción en Defensa de los Animales (FAADA), d'aquí que cadascuna de les sessions en línia que s'han muntat aquests dies tingui com a imatge una espècie animal o altra que es troba en situació de perill.

Si voleu saber més sobre Insert Club i gaudir de les seves sessions virtuals i solidàries, visiteu el Facebook d'aquest col·lectiu consagrat al techno.


Activitat gratuïta (aportació voluntària)


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/insert-club-techno-dissabtes-xarxa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android