N/D
Globoflèxia amb Més Tumàcat

Globoflèxia amb Més Tumàcat

Es defineixen com una colla d’apassionats dels escenaris, explosius, xerraires, optimistes i riallers. I n’hi ha prou amb entrar al seu canal de YouTube per comprovar que aquesta definició els fa justícia. Perquè els Més Tumàcat hi han publicat un munt de continguts que traspuen alegria i vitalitat! ‘Gags Supertumàcats’, cançons engrescadores... i unes manualitats molt especials: la creació d’objectes i d'animals amb globus. És el que ells anomenen globoflèxia, l’art d’inflar, plegar i manipular globus per convertir-los en una flor, una papallona o un gos. I no qualsevol tipus de globus, sinó els més allargats, que ofereixen infinites possibilitats per modelar.

Els Més Tumàcat ensenyen al públic menut ('el més gran públic', com solen dir ells mateixos) a confeccionar aquestes figures pas a pas, sense paraules però amb molta simpatia, el millor ingredient per ensenyar. Són feliços i volen que les nenes i els nens també ho siguin. Entreu aquí i trieu la proposta que més us engresqui!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/globoflexia-mes-tumacat-companyia-animacio-manualitats-globus-activitat-infantil
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android