N/D
La cartellera de Recomana: desenes d’espectacles accessibles des de casa

La cartellera de Recomana: desenes d’espectacles accessibles des de casa

Recomana, Associació per la Promoció de les Arts Escèniques, ha publicat a la seva cartellera un bon grapat vídeos d’espectacles, acompanyats de la valoració dels seus crítics.

Amb l'objectiu de reconfortar durant aquests dies de soledat i estranyesa, derivats del confinament, moltes companyies han publicat vídeos dels seus muntatges. Recomana, sensible a la seva iniciativa desinteressada, els endreça i els posa a la disposició de tothom a través del seu web.

Es pot accedir a les gravacions clicant la pestanya “Vídeo” de cada fitxa. Hi ha vídeos disponibles les 24 hores del dia i d’altres que ho estan en franges determinades. Els detalls per accedir-hi, com ara horaris de visionat o contrasenyes, es poden trobar també a la fitxa.

En total, durant aquestes setmanes, les companyies i Recomana han obert més de cinquanta espectacles de diferents disciplines i per a públics diversos. Ara mateix, encara hi ha disponibles propostes tan variades com els musicals “Scaramouche” i “La família irreal”, de Dagoll Dagom, o “Gente Bien”, de La Cubana, l’espectacle de dansa familiar “Simplicissimus”, de Roberto G. Alonso, l’obra de teatre “El príncep feliç”, d’Òscar Wilde, o l’espectacle de circ “Rhum”, entre molts d'altres.

La cartellera de Recomana, activa en aquest format fins que els teatres recuperin la normalitat, es pot visitar aquí.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/cartellera-recomana-espectacles-accessibles-casa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android