N/D
Com recuperar la vella normalitat des de la pantalla d'un ordinador

Com recuperar la vella normalitat des de la pantalla d'un ordinador

L'Espai Fotogràfic Can Basté és un equipament dedicat al món de la fotografia que està situat al Centre Cívic Can Basté, una antiga masia del barri del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris. Allà munten moltes exposicions, fins i tot en temps de confinament, quan organitzen mostres virtuals com la que aquests dies mostra Imatges de la covid-19 a Nou Barris copsades per la fotògrafa Lorena Sopena.

Però potser ja en teniu prou, d'imatges de mascaretes i el que més de gust us vindria ara mateix era tornar a veure el món, o com a mínim el barri, amb la mateixa mirada amb la qual us miràveu les coses abans de la pandèmia...

A l'Espai Fotogràfic Can Basté us entenen perfectament, d'aquí que us proposin una mena de viatge en el temps que han titulat Vella normalitat i que té molt de joc i, també, de safari fotogràfic.

I és que ells us proposen que us col·loqueu davant la pantalla de l'ordinador, obriu el GoogleMaps i busqueu la plaça de Can Basté, on hi ha el centre cívic del mateix nom. Preneu aquest lloc com a punt de partida i... a caminar, ni que sigui de manera virtual.

Recorrent els carrers, trobareu tot d'imatges de la vida abans de la pandèmia... Potser no podreu fer una fotografia de la manera que acostumeu a fer-ho però sí que podreu reenquadrar la imatge a la pantalla de l'ordinador, fer una captura... i retratar d'alguna manera aquella vella normalitat que tothom enyora aquests dies.

Afanyeu-vos a fer les vostres fotos abans del 31 de maig, envieu-les a foto@canbaste.com i les imatges passaran a formar part d'un mosaic web que serà la viva imatge del món de fa uns mesos.

Si voleu més detalls sobre la proposta Vella normalitat, consulteu el web de Can Basté.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/recuperar-vella-normalitat-pantalla-ordinador
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android