N/D
Animació de qualitat per gaudir des del sofà

Animació de qualitat per gaudir des del sofà

Rita&Luca Films es defineix com un equip petit de persones al qual li agrada buscar pel món cinema independent i de qualitat per compartir-lo amb les famílies. El seu catàleg presenta una acurada selecció de pel·lícules amb encant, tendres i divertides, per a públic d’entre 2 i 12 anys, i sovint nodreix la programació cinematogràfica d’equipaments i esdeveniments imprescindibles a la ciutat.

Així, doncs, mentre aquests espais i festivals no puguin tornar a rebre públic, la distribuïdora ha decidit posar el seu fons fílmic a l’abast de les famílies, que per un preu mòdic podran descarregar-se les pel·lícules i gaudir de sessions a mida sense sortir de casa. Entre altres títols recents, hi trobaran Zog, dracs i heroïnes, una aventura amb un drac que no sap volar i una princesa valenta, especialment recomanable per a nenes i nens de 3 a 7 anys, o La sopa de pedres i altres contes capgirats, una sessió de curtmetratges que adapten de manera original contes populars i costums universals, com ara vestir-se sense ajuda o contar ovelles per agafar el son. El públic de 3 a 8 anys s’hi veurà reflectit a la pantalla!

Més opcions: Solan & Eri, missió a la Lluna, La rata pirata, La revolta dels contes... Pel·lícules d’animació divertides i educatives per aprendre i per gaudir. Podeu buscar informació de cadascuna d’elles a la pàgina web de Rita&Luca Films per assegurar-vos l’èxit de la sessió; fins i tot, hi trobareu material didàctic per treure’n el màxim profit! I, tot seguit, podreu descarregar-vos la pel·lícula escollida en aquest enllaç. Vimeo On Demand per a famílies cinèfiles.


Per a tota la família
Preu: 2,95 €.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/cinema-familiar-animacio-material-didactic-vimeo-ondemand
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android