Fechar Los eventos publicados están sujetos a aplazamientos o cancelaciones debido al Coronavirus. Recomendamos que confirméis con los promotores si finalmente se realizarán o no.
N/D
Inspeccionant la Casa Lleó i Morera des de la pantalla

Inspeccionant la Casa Lleó i Morera des de la pantalla

Anem, sense moure'ns de casa, fins a la Mansana de la Discòrdia, l'illa de cases que dona al passeig de Gràcia per un dels seus costats i que té fantàstiques edificacions modernistes d'Antoni Gaudí, Josep Puig i Cadafalch i Lluís Domènech i Montaner. Ens quedem amb aquest darrer arquitecte, ja que la visita virtual que us volem proposar en les properes línies és a la Casa Lleó i Morera, reformada integralment pel barceloní entre el 1902 i el 1906. Per entrar-hi i començar a conèixer les seves dependències, només cal clicar aquí.

A diferència de les construccions de la mateixa illa dels altres dos genials arquitectes, la Casa Lleó i Morera fa cantonada, fet que li atorga singularitat, i Domènech i Montaner va situar a l'angle tres tribunes i un templet molt decorat a la terrassa superior. A la visita virtual de 360º serà el primer que observarem, ja que la visita ens deixa inicialment a l'exterior, i a partir d'aquí podem triar per quin lloc comencem amb el menú que trobem a la banda esquerra de la pantalla. Com observareu, podreu visitar el vestíbul de l'escala, el menjador, el pati, la sala de fumar, el distribuïdor, diverses habitacions, la galeria, la sala de lleure... Cada espai ve acompanyat de la informació corresponent, i així el visitant va coneixent tots els racons de l'edifici, però també la història dels propietaris que van encarregar la reforma a Domènech i Montaner.

Així doncs, agafeu seient i gaudiu d'aquest viatge a l'època modernista.


Accés lliure


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/visita-virtual-casa-lleo-morera
Download App iOS
SINOSECANCELA App
Download App Android