N/D
Passatemps de cultura popular

Passatemps de cultura popular

Si fa uns dies us va convidar a acolorir uns dibuixos dels gegants o les bèsties de foc que surten al carrer per Festa Major, ara La Casa dels Entremesos us proposa una altra activitat per conèixer el ric patrimoni popular de Ciutat Vella. Aquesta vegada es tracta de Passatemps de cultura popular, una col·lecció d’entreteniments per a ments despertes.

Hi trobareu, per exemple, Sopes de lletres que amaguen paraules com Moixiganga, Falcons o Ball de bastons, o uns Mots encreuats que us ajudaran a aprendre dades sobre les figures festives, la seva funció, els espais que recorren per festes o, fins i tot, informació pràctica sobre La Casa dels Entremesos. Com a joc d’agudesa visual es presenta el de les 8 diferències: dues parelles de gegants que semblen idèntiques... però que en realitat es distingeixen per vuit petits detalls.

Són alguns dels passatemps que ha preparat aquest centre de Ciutat Vella. Un recurs lúdic i didàctic per endinsar-se en la cultura popular del districte.


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/passatemps-cultura-popular-sopa-lletres-mots-encreuats-casa-entremesos
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android