N/D
La motxilla de La Mogut

La motxilla de La Mogut

Tot i que s’ha acabat ja la temporada dels Menús coreogràfics virtuals, el Mercat de les Flors continua posant a disposició de les famílies informació i recursos perquè els infants puguin gaudir de la dansa a casa. Aquest és un dels objectius de La motxilla de La Mogut, un espai emmarcat en el projecte COS I MOVIMENT 0-3 del Mercat i ideat per introduir la dansa i el moviment a l’escola bressol.

En aquesta motxilla coreogràfica, l’equipament de Montjuïc proporciona recursos que viatgen a les cases dels nens i de les nenes: una bossa de materials i propostes d’activitat que inspiren i animen a ballar. Un joc creatiu per fer entrar els més menuts en el món de la dansa.

A la pàgina web del Mercat trobareu, a més, les propostes de tres figures reconegudes de la dansa al nostre país: les coreògrafes i ballarines Sònia Gómez i Sol Picó i el també coreògraf, ballarí i pedagog Jordi Cortés. Sònia Gómez i el seu petit fill Edmond posaran en pràctica una de les activitats de joc i moviment que conté La motxilla de La Mogut, una manera de compartir exercicis divertits que podreu fer a casa. Sol Picó executa una dansa feta de moviments lents i suaus, delicats, com si els músculs i ossos fossin aigua: l’artista acompanya aquesta coreografia d'explicacions perquè les famílies puguin reproduir-la i jugar amb la canalla tot ballant. Per últim, Jordi Cortés proposa moviments i danses inspirats en les motivacions i necessitats de les nenes i els nens de l’Escola Can Caralleu de Barcelona.

Obriu La motxilla de La Mogut i practiqueu l’art del moviment amb els vostres nadons.


De 0 a 3 anys
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/motxilla-mogut-dansa-familiar-primera-infancia-mercat-flors
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android