N/D
Videoclips de confinament de bandes joves a Les Basses

Videoclips de confinament de bandes joves a Les Basses

És una iniciativa de l'Espai Jove Les Basses, un equipament del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris, on ofereixen als talents emergents de la zona possibilitats de formació, activitats de tota mena i, el que és més important, un aparador on mostrar, de maneres diverses, el talent que tenen. Una de les últimes és aquest concurs, que segur que ofereix visibilitat a alguns músics amb molt de futur.

Tots i totes s'han passat les últimes setmanes a casa. Però també tancat a casa es pot ser productiu i creatiu. Ho saben les bandes, formacions i artistes que aquests dies no han deixat de fer música i que fins i tot, amb una mica de creativitat, han pogut enregistrar uns videoclips de confinament que són una bona mostra de les seves habilitats musicals i audiovisuals.

Sí, potser els grups i artistes confinats tenen a l'abast pocs recursos tècnics però tothom treballa en les mateixes condicions i, de vegades, la manca de recursos pot constituir un estímul, més que no un obstacle. Creativitat, originalitat i enginy seran aquest cop els millors aliats dels i les artistes en confinament i seran, també, les qualitats que es tindran en compte per triar el guanyador o guanyadora, que s'anunciarà el 26 de juny.

Si teniu una banda o un projecte musical jove i voleu participar en el concurs de Vídeos de confinament de l'Espai Jove les Basses, consulteu el web, on trobareu les bases per participar.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/videoclips-confinament-bandes-joves-basses
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android