N/D
Dansa i societat a la llum de la pandèmia, al blog del Mercat de les Flors

Dansa i societat a la llum de la pandèmia, al blog del Mercat de les Flors

El blog del Mercat de les Flors acull de manera habitual textos d'opinió, reflexió i anàlisi que, en circumstàncies normals, normalment aprofundien o donaven a conèixer aspectes diversos dels espectacles i artistes que passaven pels escenaris de la casa.

A partir d'aquest últim mes de maig, però, s'ha anat omplint de reflexions que tant giren entorn del món de la dansa com de la mateixa societat i que s'interroguen sobre com han canviat les coses en el món on vivim en els últims mesos.

Són un seguit de Reflexions entorn d'un confinament amb les quals les responsables del blog han volgut copsar l'opinió dels professionals del món de la dansa i preguntar-los quines lliçons ens ha ensenyat la pandèmia de la covid-19.

Així, Andrés Corchero reflexiona sobre la presencialitat en el món de les arts vives en general i de la dansa en particular; Sol Picó recorda les jornades passades en solitari al seu estudi (La Piconera) durant els dies de confinament; Marina Mascarell posa l'accent en la vulnerabilitat dels cossos; i Cesc Gelabert ens convida a fixar-nos en els moviments, gairebé coreografiats, de les metgesses i infermers que treballen en hospitals i clíniques...

La Ribot, Pep Ramis i María Muñoz (Mal Pelo), Vero Cendoya... Són només alguns dels professionals de la dansa que fan les seves aportacions a aquest blog, on tots i totes parlen, també, sobre les creacions més noves que tenen entre mans, que sovint han quedat interrompudes per la pandèmia i que, segurament, es veuran afectades en els seus plantejaments per la situació que hem viscut.

Si voleu saber més sobre què pensen els i les professionals de la dansa sobre la pandèmia de la covid-19 i les conseqüències que tindrà, consulteu el blog del Mercat de les Flors.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/dansa-societat-llum-pandemia-blog-mercat-flors
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android