N/D
Torna ‘Pippi Langstrump’

Torna ‘Pippi Langstrump’

Des que va irrompre en escena l’any 1944, Pippi Langstrump ha fet riure generacions i generacions d’infants amb les seves ocurrències. Les trenes pèl-roges, el vestit de coloraines, el cavall blanc esquitxat de taquetes negres i el mico Sr. Nilsson van fer d’aquest personatge, creat per l’escriptora sueca Astrid Lindgren, una icona de rebel·lia i de sentit de l’humor, de llibertat i d’imaginació. Una nena que va assolir gran popularitat gràcies a una sèrie de televisió i que ha arribat també al teatre.

Lazzigags és una de les companyies que han portat les aventures de la Pippi als escenaris, i ho ha fet en diverses ocasions. La que podeu veure ara a través del seu canal de YouTube celebra, justament, els deu anys de la seva primera incursió en el món fantàstic del personatge. En aquesta Pippi Langstrump coneixereu la petita heroïna i els seus dos grans amics, en Tommy i l’Annika, amb els quals viu aventures de tota mena: sense anar més lluny, l’intent frustrat d’uns lladres que volien robar les monedes d’or que la Pippi guarda a casa –un regal de son pare, un pirata que viu als mars del Sud– o el de la seva professora per fer d’aquesta nena independent i indomable un model de docilitat. Ara bé, no tot serà diversió per a la petita Pippi: i és que l’aparició inesperada del seu pare, que li proposa marxar amb ell a voltar pel món, la col·locarà en la difícil situació d’escollir entre una vida d’aventures marítimes o una altra a terra ferma, amb en Tommy i l’Annika. Què fer?

Ho sabreu en aquest musical, un clàssic ja del repertori de Lazzigags. Un espectacle que farà gaudir grans i petits!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/pippi-langstrump-espectacle-familiar-teatre-musical-companyia-lazzigags
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android