N/D
Rap contra la discriminació racial

Rap contra la discriminació racial

El concurs Hip hop contra el racisme ja és tot un clàssic de l'Espai Jove Casa Sagnier, que cada any convoca nois i noies d'entre 12 i 29 anys a posar al servei de la causa antiracista el seu talent per fer versos i interpretar-los amb música. 

Habitualment el concurs es fa de manera presencial i constitueix tota una festa del hip hop i la tolerància que se celebra en aquest equipament del districte de Sarrià-Sant Gervasi. Aquest any, però, s'ha hagut de celebrar d'una manera diferent: a les xarxes socials i en format virtual.

Es demanava als i a les participants que pugessin un post a Instagram en el qual interpretessin un tema amb lletra pròpia. El tema podia ser en català, castellà o anglès i havia de tenir un màxim de 32 versos que s'havien de dir en un màxim d'un minut.

Tots els vídeos els podreu trobar al compte d'Instagram de Hip hop contra el racisme, on podreu comprovar el talent i el compromís d'una pila de nois i noies als quals ni tan sols la pandèmia no ha impedit seguir practicant el seu art ni dir la seva sobre un tema que ens afecta a totes i a tots.

Si voleu escoltar els talents joves i antiracistes que han participat en el concurs, consulteu aquest compte d'Instagram.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/rap-contra-discriminacio-racial-0
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android