N/D
Juguem a la biblioteca i a casa!

Juguem a la biblioteca i a casa!

Com tantes altres, la Biblioteca Nou Barris ha restat oberta a les xarxes mentre les directrius sanitàries han obligat a tancar les portes del centre. Durant aquest temps, ha acompanyat virtualment els seus usuaris i usuàries i els ha proposat lectures i activitats per fer més instructiu i amè el llarg confinament. I, pensant especialment en les famílies, va dissenyar Juguem a la biblioteca i a casa!, una invitació a gaudir en línia de jocs de taula.

La proposta respon a la idea que el joc és una excel·lent eina per aprendre; sota aquesta premissa, a finals de l'any passat la Biblioteca Nou Barris va incorporar al seu fons un bon grapat de jocs de taula perquè tothom que ho desitgés hi pogués jugar: els jocs es posaven a la seva disposició els dijous a la tarda i els dissabtes. Amb l’objectiu de seguir oferint aquest servei mentre la biblioteca romangués tancada, el passat mes d’abril l’equip del centre va començar a fer una recopilació setmanal de jocs de taula en línia, i cada dijous ha anat actualitzant-la amb noves propostes i webs que ensenyen a fabricar els jocs a casa.

Aquesta oferta es mantindrà fins al mes de juliol, quan la biblioteca tornarà a obrir al públic i recuperarà el programa de jocs de taula dels dijous i dissabtes. Mentre no arribi aquest moment, però, continuarà capbussant-se a la xarxa al rescat de les millors propostes en línia, perquè les famílies puguin gaudir de la selecció i descobrir nous reptes i fórmules de diversió. I si són elles, les famílies, les que volen aportar propostes, podran continuar fent-ho al compte de Facebook de l’entitat. Sumeu-vos a la iniciativa #jocsalabiblio!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/juguem-biblioteca-casa-jocs-taula-familiars-biblioteca-nou-barris-online
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android