N/D
Escolteu els ‘Contes sota l’escala’ de la Casa Orlandai

Escolteu els ‘Contes sota l’escala’ de la Casa Orlandai

Els Contes sota l’escala són una de les activitats més populars de la Casa Orlandai. Sessions de rondalles per a nenes i nens de 3 a 8 anys que tenen lloc a la part de sota de l’escala de cargol de l’edifici, un escenari ben especial. Per aquesta raó, mentre ha durat el període de tancament, el centre cultural de Sarrià ha mirat de mantenir la programació de contacontes amb la complicitat de María Mendoza, la rondallaire encarregada d’explicar-los.

Cada dimarts del mes de juny, la María entra a les cases de les famílies per fer somiar els més menuts amb històries divertides i captivadores, contes d’autor protagonitzats per animalons i altres criatures que, a més d’entretenir, contenen petites lliçons de vida. I, tal com passa sota l’escala de la Casa Orlandai, cada sessió va seguida d’un conte inventat i d’una activitat o un taller relacionat amb les rondalles: una cançó, una proposta de manualitat, un joc de mímica... la María té un munt de propostes per completar cada narració.

Com sempre, cada conte s’introdueix amb una cançoneta que diu: ‘Ja hi som tots / preparats per escoltar / un conte extraordinari és a punt de començar / ulls ben oberts / orelles ben atentes / boca que somriu / i el cor ben present’. Tothom pot gaudir dels Contes sota l’escala... en línia!


De 3 a 8 anys.
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/contes-sota-escala-casa-orlandai-rondalles-maria-mendoza
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android