N/D
‘Zaquizamí’, dansa teatre per a infants

‘Zaquizamí’, dansa teatre per a infants

No és la primera ocasió que la Cia. Roberto G. Alonso mereix un espai destacat en aquesta secció. La veterana formació, una de les més interessants de la dansa teatre al nostre país, aplica als seus espectacles familiars els mateixos criteris de qualitat, creativitat i rigor que defineixen els seus treballs per a públic adult. La intenció és introduir la canalla en les arts del moviment, atrapar-la en un univers de colors, somriures i emocions. I aquest propòsit només es pot assolir amb produccions tan radiants com Zaquizamí.

Un zaquizamí és aquell racó ple de joguines velles i andròmines que hi ha a les cases grans, un traster o unes golfes que van acollint tot allò que ja no utilitzem però que, per alguna raó, tampoc volem llançar. El zaquizamí que apareix a l’espectacle és al fons d’un llarg passadís, té tres prestatges mal posats, una porta amb pany i clau i un endoll que no funciona. El que el fa especial, però, és que, quan es tanca la porta i es queda a les fosques, els seus habitants prenen vida i juguen i ballen. S’ho passen d’allò més bé! I, sobretot, ens donen una lliçó de tolerància i de solidaritat: perquè en aquesta habitació dels mals endreços conviuen personatges diversos, però tots ells s’entenen i col·laboren perquè la convivència sigui feliç.

Voleu saber qui són aquestes criatures? Connecteu-vos al canal de YouTube de la Cia. Roberto G. Alonso i les coneixereu. I, qui sap, potser us afegireu a la seva celebració! Zaquizamí és un cant a la diversitat que ha captivat el públic de teatres i festivals i que ara entra directe a casa vostra. Doneu-li la benvinguda!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/zaquizami-espectacle-familiar-dansa-teatre-companyia-robertog-alonso
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android