N/D
Lletres feministes i més, al YouTube de La Carbonera

Lletres feministes i més, al YouTube de La Carbonera

Canal de YouTube de La Carbonera

L'espai de llibres, com els agrada definir-se, La Carbonera és un projecte cooperatiu que, des del carrer de Blai del Poble-sec, lluita per crear una comunitat lectora al barri. Sí, venen llibres, però organitzen moltes activitats, entre les quals clubs de lectura, vermuts literaris... i també algun festival.

Ho van fer fa uns mesos, just quan va començar la pandèmia. Estaven preparant la tercera edició del Ruda Fem. Fest, una trobada amb el nom d'una herba molt comuna (a la foto) i que ells han aplicat a una trobada en la qual les dones parlen sobre lletres en un seguit de converses de caràcter virtual. Elles creen un imaginari on tant hi caben les plantes medicinals com les bruixes, les remeieres, els cicles de la Lluna o la sororitat femenina.

Això és un aquelarre? Un aquelarre literari, en tot cas amb la participació d'escriptores i periodistes com Gemma Ruiz, Anna Ballbona, Mireia Sallarès, Júlia Beltran o Marta Carnicero, per esmentar-ne només algunes.

Xerrades sobre dones i salut, les dones i l'art, la maternitat feminista i alguna lectura poètica formen part d'un festival de paraules que podeu recuperar en el moment que vulgueu gràcies al canal de YouTube d'aquest espai literari. I, posats a explorar, recordeu que entre els vídeos del canal trobareu també clubs de lectura, recomanacions literàries i moltes propostes més per gaudir sense haver de sortir de casa.

Si voleu escoltar una pila de dones amb moltes coses a dir parlant sobre llibres i lletres, us esperen al canal de YouTube de La Carbonera.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/lletres-feministes-youtube-carbonera
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android