N/D
Petites propostes en línia

Petites propostes en línia

El Centre Cívic Sarrià està sempre disposat a suggerir-vos idees que, a més de fer-vos passar una bona estona en família, us ensenyen a reciclar materials d'ús habitual i convertir-los en objectes pràctics o decoratius. Són les Petites propostes del centre, que aquest estiu us arribaran en línia perquè pugueu realitzar-les des de casa. Aquí us en recomanem tres, però n’hi ha moltes més.

La primera d’aquestes propostes enllaça amb una altra anterior, en què l’equip del centre us va convidar a fer fanalets amb els pots de vidre de les llenties o de la melmelada. Ara que els potets s’han transformat en unes fonts de llum úniques i personalitzades, ha arribat el moment de donar un nou ús a les seves tapes. Què us semblaria fer Tapes decorades? Amb l’ajuda d’uns retoladors permanents, podeu dibuixar-hi cares, planetes i astres, pilotes o qualsevol altre motiu circular. Una tapa pot ser ben decorativa!

Una altra activitat ideal per fer a casa és dibuixar, un recurs que ofereix possibilitats infinites. Aquesta Petita proposta titulada El gran món del dibuix us convida a trencar motlles i a buscar superfícies insòlites per fer el vostre dibuix (un plat, la fulla d’una planta, una tapa de plàstic, etc.). Depenent de quin sigui aquest suport, el material de dibuix serà també diferent: retoladors, guixos, una ploma... tot pot servir per fer art!

La tercera proposta també té a veure amb el dibuix: El collage dibuixat és una altra manera de crear i pintar figures. Aquí, a més de llapis i paper, necessitareu tisores, retalls de revistes (de colors ben vius) i cola. Seguiu les indicacions que trobareu a la pàgina web del Centre Cívic Sarrià i jugueu a ser artistes!


Per a tota la família
Activitat gratuïta.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/petites-propostes-manualitats-pintura-joc-dibuix-centre-civic-sarria
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android