N/D
Una 'Exposició col·lectiva d'estiu' que podeu veure des de casa

Una 'Exposició col·lectiva d'estiu' que podeu veure des de casa

Web de la Blue Frame Gallery

Serà una bona manera de tenir un primer contacte amb la Blue Frame Gallery, un espai d'art amb dos nivells de la Baixada de Viladecols, a tocar de l'antiga muralla romana, on podreu veure durant tot l'any exposicions de pintura i escultura.

Aquest cop, apleguen un seguit d'artistes relacionats amb la galeria i mostren les seves creacions en una mostra que gaudireu en format físic fins a mitjans de setembre, però que els qui vulguin anar fent boca poden veure a la xarxa mentre duren les vacances de l'espai. Cadascun dels autors i autores té dedicat un apartat al web en el qual podreu consultar algunes dades sobre la seva trajectòria i veure algunes de les seves obres.

Mireu-vos els quadres de l'exposició i descobrireu el treball d'Emilia Castaneda, una artista de Madrid instal·lada de fa molts anys a Barcelona que pinta bodegons, flors i uns cossos nus que retrata amb un característic estil atmosfèric. En un registre diferent, Dolors Curell (a la imatge, un fragment de la seva obra Litoral), ens deixa unes imatges especialment serenes amb el mar com a font d'inspiració que aconsegueixen portar al llenç tot el blau del Mediterrani.

La llum i els colors vius són, per la seva banda, protagonistes de les obres de Miguel Ángel Ibarz Serraclara, un artista que copsa la llum en unes aquarel·les decididament vitals que no idealitzen la realitat, sinó que n'emfatitzen la bellesa. L'artista de Zamora Juan Carlos Matilla per la seva banda, ens presenta unes obres inspirades en el món natural, uns paisatges castellans que sovint recrea sense tenir un referent real en ment.

A l'exposició trobareu també obres del professor de la Facultat de Belles Arts i acadèmic de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts Sant Jordi Manuel Ruiz Ortega i els seus bodegons de flors, un tema característic en la seva producció juntament amb els paisatges catalans i d'Andalusia, la seva terra d'origen. Els paisatges acolorits del valencià Pelegero Agustí i els paisatges o les escenes d'interior, gairebé tan suggeridores com una narració, de Loreto Pérez, completen la llista d'obres que podreu veure de manera presencial al setembre o, de manera virtual, al web de la galeria.

Si voleu conèixer les obres d'aquests set artistes barcelonins, consulteu el web de la Blue Frame Gallery.


Activitat gratuïta


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/exposicio-collectiva-estiu-podeu-veure-casa
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android