N/D
FIRE!! at home

FIRE!! at home

25€
FilmIn

Als grans mals, grans remeis. L’organització del FIRE!!, la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona, ha decidit no quedar-se de braços plegats i emetrà l’edició del 2020 a través de la plataforma de vídeo FilmIn. D’aquesta manera, el públic podrà gaudir de la programació d’aquest any des de casa. En aquesta edició, l’organització vol destacar les dues seccions que s’han afegit a les habituals de la mostra: són ‘FIRE!! Goes Freak’ i ‘Best of FIRE!!’, i tindran la funció de retrospectiva. A més, també hi ha un petit recull de tres títols del director argentí Marco Berger per retre-li homenatge.

Com ja sabeu, la mostra us porta llargmetratges, documentals i curtmetratges de temàtica LGTB amb directors i directores d’arreu del món. De l’edició d’enguany, en destaquen títols com C’est ça l’amour, de Claire Burger; Lingua Franca, d’Isabel Sandoval; Viento seco, de Daniel Nolasco, i Mario, de Marcel Gisler. A la llista s’hi afegeixen dos dels títols dirigits per l’homenatjat Marco Berger: El cazador i el que firma acompanyat de Martín Farina, Taekwondo. Aquí podeu consultar tota la programació.

La mostra de FIRE!! 2020 estarà disponible a FilmIn del 10 al 20 de setembre. En podreu gaudir si sou socis de la plataforma o bé comprant el paquet especial de FIRE!! per 25 euros, que us dona accés a tot el contingut del festival.


25 €


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/fire-home-mostra-lgtb-2020-casa-filmin-programacio
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android