N/D
Choreoscope: cinema i dansa

Choreoscope: cinema i dansa

Diferents dies i horaris

FilmIn i Filmoteca de Catalunya

Un any més, arriba el Choreoscope, Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona. L’edició del 2020 s’ha decidit celebrar virtualment en gran mesura per la situació sanitària actual, i gràcies a la plataforma FilmIn podreu gaudir del festival des de casa, del 14 al 28 de setembre. El film destacat d’aquest any és Aviva (2020), de Boaz Yakin, una peça plena d’amor i sensualitat. També subratllen Young Men (2016) i Deluxe (2020), ambdues de Michael Nunn i William Trevitt, i Gisele (2018), d’Akram Khan. A més, la selecció especial d’aquest any va dedicada a la coreògrafa Tuixén Benet, amb pel·lícules com Lazarus o Taft.

El festival ha dividit la Selecció Oficial en diferents categories: trobareu, per exemple, la secció ‘Almas Rebeldes’ amb relats sobre la migració, la violència o el racisme; a ‘Trotamundos’ trobareu títols internacionals que mostren diferents cares de la dansa; ‘Dibujando la danza’ presenta projectes on la dansa es barreja amb l’animació i altres tipus de formats experimentals, i, per últim, la secció ‘Xerinola’ on agrupen peces catalanes i espanyoles per apropar-vos a l’imaginari local.

A més d’això, Choreoscope farà dues sessions presencials a la Filmoteca de Catalunya el dia 26 de setembre, on podreu veure The Heart Dances (2018), a les 18 h, i una sessió doble amb el curt Farewell (2014) i la pel·lícula The Euphoria of Being (2019). Podeu comprar l’entrada aquí.


FilmIn: subscripció de tres mesos.
Filmoteca: 4 €.


Fuente: https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/recomanem/choreoscope-festival-cinema-dansa-barcelona-2020-filmin-filmoteca
Download App iOS
VIRAL App
Download App Android